CaliVita-Adomány

A CaliVita cég ebben a rendkívüli, nehéz  helyzetben 61 millió Ft értékű adományt ( 8000 doboz multivitamint) juttat el a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül az idős, rászoruló emberekhez.

A CaliVita cég egyik fő alapértéke mindig is a segítségnyújtás és a támogatás, ezt mi is érezzük sokszor  a céggel való kommunikációnk és együttműködésünk  folyamán is.

Mi tudjuk, akik ott vagyunk a rendszeresen megrendezett CaliVita  évvégi találkozóin, hogy ez a nemes gesztus, aminek most is  részesei lehetünk  már hagyománnyá vált, mi  ezeken  alkalmakon  újra és újra átélhetjük az önzetlen segítségnyújtás érzését. Ugyanis egy általunk még az otthonunkban összeállított csomaggal érkezünk a rendezvényre, melyet a nehéz helyzetben élő gyermekek számára egy alapítványon keresztül juttatjuk el. És minden egyes adományt a CaliVita cég  egy gyermekek számára készült vitaminnal egészít ki.

Tátrainé Szilágyi Ágnes, a CaliVita Magyarország vezetője és képviselője elmondta, hogy az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport felhívására ajánlott fel cégük 61 millió forint értékű vitamint az NHKT-nak és segélyszervezeteknek.

Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport vezetője arról beszélt: a magánszemélyek, vállalatok adományozásaiból is látszik, milyen széles körű a járvány megfékezéséért létrejött összefogás.

Hozzátette: azért is örül a CaliVita adományának, mert a koronavírus-járvány idején különösen fontos az erős immunrendszer. A karitatív szervezetek juttatják el a vitaminokat a legrászorultabb családoknak, sokszor a saját egészségüket is kockáztatva – mondta az akciócsoport vezetője.